Kahve falında alnında şişlik görmek

Kahve falında alnında şişlik görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında alnında şişlik gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında alnının şiştiğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında alnında şişlik görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini karnı şiş görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında karın şişliği görmek hem dua alacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında şişlik görmek maddi anlamda güçleneceğine, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında yün şişi görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında birini şişmiş görmek huzurunun yerine geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top