Kahve falında sırtında şişlik görmek

Kahve falında sırtında şişlik görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sırtında şişlik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Kahve falında sırtta şişlik görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında şişlik görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş parmak görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında şiş yanak görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Kahve falında şiş kebap yemek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi balon şişirmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü şişmiş görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top