Kahve falında birini şişmiş görmek

Kahve falında birini şişmiş görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini şişmiş gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında ayağı şiş görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş yanak görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağında şişlik görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş şiştiğini görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balon şişirmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Kahve falında karın şişmesi görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek rahata kavuşmaya, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top