Kahve falında birisine et yedirmek

Kahve falında birisine et yedirmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, gamsız bir hayat süreceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birisine et yedirmek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında birine et yedirmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et yedirmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin et yediğini görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında insan eti yediğini görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun et yediğini görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top