Kahve falında birine et yedirmek

Kahve falında birine et yedirmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, zor günlerin biteceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, konforunun artacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında birine et yedirmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında hayvan eti yediğini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan etini yediğini görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında yediği eti kusmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında birine et yedirmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe et yedirmek ticaret ehli olacağına, ağlayacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında eşek eti yediğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında et yedirmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top