Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek

Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ölü eti yediğini gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında ölü eti yediğini görmek belaya ve derde düşeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün et yediğini görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye et yedirmek sevindirici olaylar yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin et yediğini görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında aslana et yedirmek daha zengin hale geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin et yediğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top