Kahve falında et yedirmek

Kahve falında et yedirmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et yedirmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında misafire et yedirmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış et yediğini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan etini yediğini görmek pek çok olumlu gelişmelere, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top