Kahve falında osurduğunu görmek

Kahve falında osurduğunu görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında osurduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Kahve falında sevgilinin osurduğunu görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta osurmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının osurduğunu görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin osurduğunu duymak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sesli osurmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda osurmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının osurduğunu duymak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top