Kahve falında başkasının osurmak

Kahve falında başkasının osurmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının osurmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kalabalıkta osurmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin osurduğunu görmek insanların hayır dualarının alınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin osurduğunu görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının osurduğunu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli osurmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında osurduğunu görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sesle osurmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sesli osurmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayatın fal sahibine güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top