Kahve falında alıç görmek

Kahve falında alıç görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında alıç gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında alıç meyvesi yemek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında alıç yediğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı alıç görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında alıç ağacı görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alıç yemek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında alıç çiçeği görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet eder.

Kahve falında alıç görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında alıç meyvesi görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top