Kahve falında alıç ağacı görmek

Kahve falında alıç ağacı görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, sıkıntılar son bulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında alıç ağacı gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında alıç ağacı görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alıç meyvesi görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında alıç yemek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında alıç görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında alıç çiçeği görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı alıç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında sarı alıç görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alıç yediğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top