Kahve falında alıç çiçeği görmek

Kahve falında alıç çiçeği görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alıç çiçeği gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Kahve falında alıç çiçeği görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı alıç görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı alıç görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alıç yediğini görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alıç meyvesi yemek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında alıç görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Kahve falında alıç meyvesi görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında alıç yemek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top