Kahve falında ölü birinin et yediğini görmek

Kahve falında ölü birinin et yediğini görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin et yediğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye et yedirmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün et yediğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında ölü eti yediğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin et yediğini görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek varını yoğunu kaybedeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et yediğini görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına işarettir.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yılan eti yediğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top