Kahve falında ölünün et yediğini görmek

Kahve falında ölünün et yediğini görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün et yediğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında ölüye et yedirmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün et yediğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölü eti yediğini görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin et yediğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü eti yediğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin insan eti yediğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top