Kahve falında birinin kuran okurken görmek

Kahve falında birinin kuran okurken görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kuran okurken gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kuran okurken zorlandığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek makamının sürekli yükseleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında birini kuran okurken görmek şerefe ve izzete, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top