Kahve falında birini kuran okurken görmek

Kahve falında birini kuran okurken görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında birini kuran okurken gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kuran okurken zorlanmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında başkasını kuran okurken görmek geri plana düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kızını kuran okurken görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hanenizde bolluk olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top