Kahve falında annesini kuran okurken görmek

Kahve falında annesini kuran okurken görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mutluluğu yakalayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, büyük düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında annesini kuran okurken gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top