Kahve falında birini tokatlamak

Kahve falında birini tokatlamak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında şeytan tokatlamak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tokatladığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak yanlış kişilere denk geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu tokatlamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, garanti olacak makama oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını tokatlamak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında anneyi tokatlamak fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak şansının ve kısmetinin açılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top