Kahve falında anneyi tokatlamak

Kahve falında anneyi tokatlamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, yenileneceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi tokatlamak gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında anne tokatlamak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi tokatlamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet eder.

Kahve falında annesini tokatlamak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini tokatlamak kötü duygularını yeneceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak iş için gurbete gidileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi tokatlamak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında bebek tokatlamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top