Kahve falında birini polise ihbar etmek

Kahve falında birini polise ihbar etmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine inanılır.

Kahve falında birini polise ihbar etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini polise ihbar etmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polise ihbar etmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında birini ihbar etmek onlara hayrının dokunacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ihbar etmek rahat nefes almaya başlayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ihbar edilmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini polis olmuş görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalettir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top