Kahve falında birini ihbar etmek

Kahve falında birini ihbar etmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birini ihbar etmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ihbar edilmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında polise ihbar etmek işlerin sürekli büyüyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini polise ihbar etmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ihbar etmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birini ihbar etmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top