Kahve falında ihbar edilmek

Kahve falında ihbar edilmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ihbar edilmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ihbar edilmek rızkın kesilmeyeceğine, galibiyet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihbar etmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise ihbar etmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini ihbar etmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birini polise ihbar etmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün ve et görmek aileyle iş yapmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında fırında et pişirmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top