Kahve falında birini gömülmüş görmek

Kahve falında birini gömülmüş görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini gömülmüş gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Kahve falında gömü para bulmak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yere gömülmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ters gömülmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mezara canlı gömülmek iyiliğe kavuşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmek ve gömülmek üzüntü duyacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde gömü bulmak iyi günler yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında çamura gömülmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top