Kahve falında çamura gömülmek

Kahve falında çamura gömülmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Kahve falında çamura gömülmek gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Kahve falında çamura gömülmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda gömü bulmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kuma gömülmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa gömülmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömü çıkarmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top