Kahve falında birine hoşlandığını söylemek

Kahve falında birine hoşlandığını söylemek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine hoşlandığını söylemek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında hoşlandığını söylemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birine hoşlandığını söylemek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın adamı görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top