Kahve falında hoşlandığını söylemek

Kahve falında hoşlandığını söylemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, onu dinleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığını söylemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hoşlandığını söylemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birine hoşlandığını söylemek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı birine sarılmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kadını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinden hoşlanmak çok para kazanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top