Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek

Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, her istediğini alabileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Kahve falında birine hoşlandığını söylemek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden hoşlandığını söylemek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığını söylemek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişi görmek ailesinden hayır göreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek kredi çekileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top