Kahve falında birine civciv görmek

Kahve falında birine civciv görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, zorlukların giderileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında birine civciv gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz civcivler görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında civciv doğurmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla civciv görmek makamının yükseleceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivin görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk civciv görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top