Kahve falında civcivin görmek

Kahve falında civcivin görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevdiği insana kavuşacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civcivin gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Kahve falında civciv kaybetmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işarettir.

Kahve falında civciv tüyü görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı civciv sevmek gülmeye hasret kalacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda civciv görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük civciv görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv ve yumurtasını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv ezmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top