Kahve falında bir yakının nişanlandığını görmek

Kahve falında bir yakının nişanlandığını görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bereket ve zenginlik olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında yakınının nişanlandığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Kahve falında yakınıyla nişanlandığını görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının nişanlandığını görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının nişanlandığını görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında yakının nişanlandığını görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının nişanlandığını görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top