Kahve falında yakının nişanlandığını görmek

Kahve falında yakının nişanlandığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, daha çok kazanç elde edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yakının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşının nişanlandığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının nişanlandığını görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının nişanlandığını görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ailesinden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının nişanlandığını görmek maddi olarak büyüyeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Kahve falında yakınıyla nişanlandığını görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakının nişanlandığını görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top