Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı ülke askeri görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında evde bir yabancı görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kişiler görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle banyo yapmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Kahve falında evde yabancı kadın görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkek görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top