Kahve falında birinden parfüm almak

Kahve falında birinden parfüm almak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden parfüm almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında erkekten parfüm almak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birine parfüm sıkmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye parfüm görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalettir.

Kahve falında parfüm şişesi almak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm kokmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sürmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye vermek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top