Kahve falında bir sürü karpuz görmek

Kahve falında bir sürü karpuz görmek evine bereket geleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü karpuz gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında bir sürü karpuz görmek kendi işinin sahibi olunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dev karpuz görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında gök karpuz yemek takdir toplayacak işler yapacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık ve karpuz görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu karpuz görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta karpuz görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz seçmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top