Kahve falında salatalık ve karpuz görmek

Kahve falında salatalık ve karpuz görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, bunalıma gireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık ve karpuz gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında salatalık ve karpuz görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kasada salatalık görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında salatalık fidesi görmek problemlerinin biteceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık soyup yemek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık vermek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında domates salatalık görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salatalık görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek İslami olarak günahlarının artacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top