Kahve falında bir ölüyü yıkamak

Kahve falında bir ölüyü yıkamak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, hastalıkların uzak duracağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hatalı yollara sapılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü yıkamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında ölüleri yıkamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın ölüsü yıkamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yüksek mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini yıkamak işlerinin kapanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölüyü yıkamak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top