Kahve falında ölü birini yıkamak

Kahve falında ölü birini yıkamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini yıkamak gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini yıkamak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün çamaşırını yıkamak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü sabunla yıkamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top