Kahve falında ölüleri yıkamak

Kahve falında ölüleri yıkamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorunlarından arınacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüleri yıkamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini yıkamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında ölü kişiyi yıkamak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü elbisesi yıkamak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elini yıkamak ticaret adamı (kadını) olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, maddi açıdan nefes alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top