Kahve falında bir kıza şeker vermek

Kahve falında bir kıza şeker vermek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında bir kıza şeker vermek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında bir kıza şeker vermek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde şeker görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, makbul olmayan işler yapacağına işarettir.

Kahve falında şekersiz aşure görmek lükse ve konfora kavuşacağına, kazancında artış olacağına alamet eder.

Kahve falında şeker leblebi görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla şeker almak hayatının belli bir rutine oturacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şekeri görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye şeker vermek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top