Kahve falında sevgiliye şeker vermek

Kahve falında sevgiliye şeker vermek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye şeker vermek gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Kahve falında sevgiliden şeker almak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye şeker vermek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden şeker almak büyük atılımlarda bulunacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker almak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında bayram şekeri almak zorlukların baş göstereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında şeker ve tatlı görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerli süt görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker almak yemek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top