Kahve falında bir kadının saçını görmek

Kahve falında bir kadının saçını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, endişelerini silip atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saçını gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında uzun kadın saçı görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının saçını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalettir.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Kahve falında kadın saçı taramak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saçlı kadın görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun kadın görmek moralinin düzeleceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının saçlarını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top