Kahve falında kadının saçını görmek

Kahve falında kadının saçını görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, azap çektiğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında kadının saçını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun saçlı bir kadın görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saçlı kadın görmek işinin başından ayrılmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına alamet eder.

Kahve falında küt saçlı kadın görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun saçlı kadın görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kadının saçını yolmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında uzun saçlı kadın görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top