Kahve falında kadının saçlarını görmek

Kahve falında kadının saçlarını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının saçlarını gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında küt saçlı kadın görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ak saçlı kadın görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı saçlı kadın görmek kısmetlerinin açılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının saçını çekmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın saçı koklamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıl saçlı kadın görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top