Kahve falında kadın saçı taramak

Kahve falında kadın saçı taramak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın saçı taramak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kadın saçı taramak ticaretinin de hızlanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tarakla taramak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını taramak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında saçı elle taramak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın saçını taramak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçları taramak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı taramak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top