Kahve falında bir erkekten şeker almak

Kahve falında bir erkekten şeker almak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekten şeker almak gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında bir erkekten şeker almak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe şeker vermek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayramda şeker topladığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında tuz ve şeker görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerin bittiğini görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında badem şeker yemek malında azalmaya, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker dağıtmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Kahve falında şekerli kahve içmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top