Kahve falında bir erkeğe şeker vermek

Kahve falında bir erkeğe şeker vermek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe şeker vermek gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında bir erkekten şeker almak sorunlarını bu sayede bitireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe şeker vermek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paket şeker görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küp şeker vermek bekar ise evleneceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşit çeşit şeker görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker yalamak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ölçmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulur.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top