Kahve falında şekerin bittiğini görmek

Kahve falında şekerin bittiğini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, şen kahkahalar atacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret eder.

Kahve falında şekerin bittiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Kahve falında şekerin bittiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kafasında bit görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bit görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş bittiğini görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bit olmak özel hayatında mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bit sirkesi görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday biti görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında bit pire görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top