Kahve falında bir erkekten kalem almak

Kahve falında bir erkekten kalem almak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekten kalem almak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Kahve falında bir erkekten kalem almak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe kalem vermek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden kalem almak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kalem verdiğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulmaktadır.

Kahve falında kontrol kalemi görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalettir.

Kahve falında kalem ve kalemtraş görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top