Kahve falında yerden kalem almak

Kahve falında yerden kalem almak neşesine kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında yerden kalem almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında yerde kalem bulmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yerden kalem almak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yerden kalem toplamak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Kahve falında kurşun kalem açmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalemle birini öldürmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kalem görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçeli kalem görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında kalem çekmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top