Kahve falında bir erkeğe kalem vermek

Kahve falında bir erkeğe kalem vermek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe kalem vermek gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkeğe kalem vermek işlerin yoluna gideceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten kalem almak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah göz kalemi almak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah kalem çekmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem ucu yemek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kalem görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top